Новини

Баварія вперше за 12 років може завершити сезон без жодного кубка

Переглядів 78
Олександр Моісеєв
2 голоси
Котирування на перемогу в Бундеслізі 5,00, а в ЛЧ Мюнхен за межами трійки фаворитів

Мюнхенська Баварія провела просто жахливий тиждень з трьома поразками, що може коштувати команді Томаса Тухеля першого сезону без трофеїв за останні 12 років. Сам фахівець також не впевнений у своєму майбутньому.

Усього за тиждень «червоні» перетворили сезон, що йшов досить так непогано, на катастрофічну ситуацію, на яку одразу прореагували й букмекери.

Аналітики БК Vbet знову переглянули свої котирування на переможців німецького чемпіонату та Ліги чемпіонів УЄФА. У Бундеслізі шанси Мюнхена на успіх вже мають високе котирування в 5,00 (20%), що не дивно, оскільки відставання від першого Баєра вже складає 8 балів. 

В ЛЧ, де буквально тиждень тому баварці були другими у переліку кандидатів на успіх, підопічні Томаса Тухеля впали на четверте місце за показником котирувань. Зуміли обійти мюнхенців одразу два клуби – мадридський Реал та лондонський Арсенал.

В останній раз без нагород за підсумками сезону Баварія лишалась ще у 2012 році. Тоді колектив востаннє дозволив конкурентам виграти внутрішній чемпіонат, а надалі перемагали лише «червоні».