Новини

Баварія – РБ Лейпциг: ставки букмекерів на центральний матч туру Бундесліги

Переглядів 106
Тимофій Адаменко
1 голос
Bookmakers.com.ua знайомить читачів із букмекерськими ставками на центральний матч 23-го туру Бундесліги Баварія – РБ Лейпциг, який відбудеться 24 лютого 2024 року у Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена».

На думку аналітиків букмекерської контори Favbet, Баварія зможе перервати низку невдач за підсумками домашнього поєдинку проти РБ Лейпцига.

  • Перемога Баварії – 1,73
  • Ніча – 4,45
  • Перемога РБ Лейпцига – 4,45

Як бачимо, ймовірність перемоги господарів складає 57%. У букмекерській конторі Favbet також не сумніваються у високій результативності матчу в Мюнхені: поставити на «тотал більше 2,5 гола» можна з коефіцієнтом 1,46, якщо Баварія та РБ Лейпциг обміняються голами, зіграють ставки з котируванням 1,50.

Нагадаємо, що Баварія програла в гостях Байєру (0:3) та Бохуму (2:3). Між цими матчами мюнхенський клуб поступився на виїзді Лаціо у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Такі результати зобов'язали керівництво клубу вказати на двері Томасу Тухелю, але поточний сезон із командою німецький фахівець допрацює.

РБ Лейпциг, у свою чергу, поступився з мінімальним рахунком Реалу (0:1) вдома в першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, а минулого туру Бундесліги «червоні бики» впевнено здолали вдома Боруссію Менхенгладбах.

  • У першому колі Бундесліги суперники поділили очки на поле РБ Лейпцига - нічия 2:2;
  • РБ Лейпциг не програвав Баварії у чотирьох минулих особистих зустрічах – дві перемоги та дві нічиї;
  • Команди обмінювалися забитими голами у 6 із попередніх 7 очних протистоянь.