Новини

Рома – Атлетік: букмекери назвали шанси команди Довбика

Переглядів 29
Сергій Трубіцин
1 голос
26 вересня о 22 годині почнеться матч Рома – Атлетік в рамках турніру Ліги Європи УЄФА. Дізнайтесь більше про шанси команд та прогнози букмекерів.

26.09.2024 о 22 годині відбудеться матч першого раунда основного етапу чемпіонату Ліги Європи між командами Рома та Атлетік. Опоненти зустрінуться на домашньому стадіоні Роми Stadio Olimpico. Українські букмекери вже розрахували шанси команд та запропонували беторам коефіцієнти на ставки у прематчі.

Наприклад, Фавбет дає лише 25% ймовірності на перемогу Атлетіка та 46% на перемогу Роми. Відповідно коефіцієнти становлять 3.85 та 2.12 відповідно. Нічия навіть ймовірніша за виграш Атлетіка (29%), тому коефіцієнт на цей результат становить 3.15. 

Маржа букмекера трохи нижча за 5%, а це означає, що Фавбет очікує увагу гравців до цього матчу та велику кількість парі.  

GGBet пропонує інші коефіцієнти – виграш Роми 2, нічия 3.35, виграш Атлетіка – 3.67. Маржа перевищує 7%, що відчутно вище, ніж у Фавбет. Але це можна пояснити тим, що GGBet  більш орієнтовані на кіберспорт, тому його прогнозисти не очікують ажіотажу через матч Рома – Атлетік серед користувачів.