Новини

Букмекери: Динамо пройде Партизан у кваліфікації Ліги чемпіонів

Переглядів 116
Тимофій Адаменко
0 голосів
Спортивні аналітики вважають, що команда Олександра Шовковського успішно виступить у чвертьфіналі кваліфікації Ліги чемпіонів.

Минулий сезон УПЛ Динамо завершило на другому місці, поступившись чемпіонським титулом Шахтарю. Срібні медалі дали право київському клубу проявити власні сили у кваліфікації найпрестижнішого клубного турніру Європи.

У чвертьфіналі кваліфікації Ліги чемпіонів жереб звів Динамо з Партизаном. Букмекерські контори вважають, що київський клуб зможе пройти представника Сербії. Ставки на підсумковий прохід киян приймаються з коефіцієнтом 1,58, поставити на белградський колектив можна з котируванням 2,35.

Зазначимо, що перша зустріч команд відбудеться 23 липня 2024 року на нейтральному полі в Любляні. Цей поєдинок вважатиметься номінально домашнім для Динамо, а матч-відповідь у Белграді відбудеться за порожніх трибун.

Нагадаємо, що в сезоні 2017/2018 Динамо і Партизан виступали в одній групі Ліги Європи. Тоді "біло-сині" двічі обіграли суперника - 3:2 у гостях і 4:1 вдома.