Новини

Букмекери вважають Ліверпуль фаворитом Ліги Європи

Переглядів 155
Олександр Моісеєв
2 голоси
Юрген Клопп готується до останнього забігу у Європі

На цьому тижні стартує раунд плей-офф ЛЄ УЄФА. Другий по силі євро кубок старого світу поновлює розіграш стиковими зустрічами плей-офф – неофіційною стадією 1/16 фіналу. 

Букмекерські контори уже зробили оцінку шансів усіх клубів на трофей цього року. Головним фаворитом на їх думку являється Ліверпуль. На те, що Юрген Клопп у свій останній сезон у Ліверпулі завоює трофей, приймаються парі з котируванням 3,15, що відповідає 31,7% вірогідності. 

На другій позиції розташувався леверкузенський Баєр. Лідер німецького чемпіонату укріпив свою перевагу у Бундеслізі та покращив шанси у Європі. На перемогу «фармацевтів» на турнірі контори дають коефіцієнт у 5,90 (16,9%). 

У трійці знайшлося місце й для італійського Мілану, якому присвоєне котирування у 10,00. Слідом йдуть ще два англійські колективи – Брайтон (15,00) та Вест Хем (16,00). На успіх Роми пропонується котирування 18,00, на Бенфіку дають показник 21,00, а на італійську Аталанту – 25,00. Ім’я переможця Ліги Європи стане відоме 22 травня в ірландському Дубліні.