Новини

Чехія - Україна: букмекери озвучили ставки

Переглядів 18
Тимофій Адаменко
1 голос
Аналізуємо букмекерські ставки на матч Ліги Націй УЄФА, в якому збірна України зіграє в Празі проти національної команди Чехії.

Чехія - Україна: господарі мінімальні фаворити

У майбутній грі букмекерські контори відводять невелику перевагу господарям поля. Ставки на перемогу Чехії приймаються з коефіцієнтом 2,31, укласти парі на нічию можна з котируванням 3,45, перемога України отримала індекс 3,25.

Аналітики букмекерських контор також вважають, що Чехія та Україна обмежаться максимум двома забитими голами: ставки на «тотал менше ніж 2,5 голи» приймаються з коефіцієнтом 1,89, поставити з умовою «більше» можна з котируванням 2,00. Якщо команди обміняються голами, виграшними виявляться ставки з коефіцієнтом 1,78.

Найбільше шансів на гол у складі збірної України у Романа Яремчука - котирування 3,60. Слідом ідуть Андрій Ярмоленко і Владислав Ванат, чиї голи оцінені в 3,80. У складі збірної Чехії, на думку букмекерів, має забивати Патрік Шик - 3,00.

Чехія - Україна: статистика особистих зустрічей

Незважаючи на європейське розташування, збірні Чехії та України зустрічалися тільки п'ять разів за всю історію. До того ж, тільки два очних поєдинки команд носили офіційний статус - 2018 року вони грали в одній групі Ліги Націй УЄФА. Тоді українські футболісти двічі впоралися із суперником - 2:1 у гостях і 1:0 удома.

У 2021-му році команди зійшлися в контрольній грі - нічия в Чехії (1:1). У 2011-му Чехія виграла вдома товариський матч (4:0), а через рік у Києві було зафіксовано нічию без забитих голів (0:0).

Чехія - Україна: останні результати

До очного протистояння в Празі команди підходять після невдалих стартів у Лізі Націй УЄФА. Збірна Чехії в першому турі вирушила до Грузії, де зазнала великої поразки з рахунком 1:4. Підопічні Сергія Реброва, зі свого боку, приймали в Празі Албанію, зазнавши несподіваної поразки з рахунком 1:2.

На Євро-2024 збірна Чехії себе не проявила. Команда Івана Гашека заробила лише один бал і не вийшла з групи - нічия з Грузією (1:1) і поразки від Португалії (1:2) і Туреччини (1:2). Україна теж не кваліфікувалася до плей-оф, набравши чотири очки у квартеті з Румунією (0:3), Словаччиною (2:1) і Бельгією (0:0). 

FAQ

Коли і де відбудеться матч Чехія - Україна?

Команди зіграють 10 вересня 2024 року в Празі на стадіоні «Фортуна Арена». Час початку - 21:45 за київським часом.

Де можна дивитися матч Чехія - Україна?

Пряма трансляція матчу Чехія - Україна буде доступна на платформі Megogo. 

Яку ставку краще зробити на матч Чехія - Україна?

Bookmakers.com.ua рекомендує поставити на «обидві команди заб'ють - так» із коефіцієнтом 1,78.