Новини

Копенгаген – Манчестер Сіті: у букмекерів немає сумнівів у перемозі «містян»

Переглядів 120
Тимофій Адаменко
1 голос
Bookmakers.com.ua аналізує лінію ставок, яку букмекери запропонували на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Копенгаген – Манчестер Сіті.

13 лютого 2024 року в столиці Данії на стадіоні «Паркен» буде зіграно перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів – Копенгаген за підтримки своїх трибун спробує створити сенсацію та доставити проблеми діючому переможцю найпрестижнішого клубного турніру Європи.

На думку аналітиків букмекерської компанії Favbet, команда Хосепа Гвардіоли зробить вагому заявку на вихід до чвертьфіналу. Ймовірність перемоги Манчестер Сіті в данській столиці оцінюється в 78 - 80%, а лінія основних ставок представлена такими коефіцієнтами:

  • Переможе Копенгаген – 12,50;
  • Ніча – 6,30;
  • Переможе Манчестер Сіті – 1,27.

Якщо аналізувати лінію ставок на голи, то тут переваги експертів на боці видовищного та результативного футболу у виконанні команд. Поставити на «тотал більше 2,5 голів» пропонується з котируванням 1,61. Якщо Копенгаген та Манчестер Сіті обміняються голами, зіграють парі з коефіцієнтом 2,17.

Аналітики Фавбет також очікують на черговий гол від Ерлінга Холланда, який минулої суботи дублем забезпечив перемогу Манчестер Сіті в домашній грі АПЛ проти Евертона. Ставки результативний удар норвезького форварда можна зіграти з коефіцієнтом 1,45.

  • Історія офіційних протистоянь команд налічує чотири поєдинки – дві нічиї та дві перемоги англійського клубу;
  • Минулого сезону Ліги чемпіонів суперники зустрічалися на груповому етапі Ліги чемпіонів – велика перемога Манчестер Сіті в Англії (5:0) та нічия у Данії (0:0);
  • До майбутнього матчу Манчестер Сіті підходить на переможній серії з 10 офіційних поєдинків у рамках усіх турнірів.