Новини

Футболіста Лінкольн Сіті Ділана Даффі оштрафували на 5 300$ за беттінг

Переглядів 21
Сергій Трубіцин
0 голосів
Форварда першої ліги зобов'язали виплатити штраф у 5 300 доларів за порушення правил Англійської Футбольної Асоціації у відношенні до ставок на спорт.

21-річний гравець зізнався, що зробив 30 ставок на футбольні матчі в період з 18 серпня 2023 року по 23 квітня 2024 року. Даффі повідомив Футбольну Асоціацію, що ставки були зроблені від імені його молодшого брата, який проживає в Ірландії. Ділан надав свій паспорт для відкриття рахунку, адже його братові на той момент ще не виповнилось 18 років.

Але в інтерв'ю Даффі сказав, що використовував інший рахунок для здійснення 22 ставок. Цей акаунт був відкритий невідомою особою, з якою футболіст контактував за телефоном. 

Після перевірки акаунтів в БК було виявлено, що шість парі гравець уклав на матчі, в яких клуби Даффі брали участь у сезонах 2023/2024, включаючи Лінкольн Сіті.

Керівництво клуба заявило, що надасть футболісту усю необхідну підтримку. Він вже почав психологічну реабілітацію в благодійній організації для спортсменів, що страждають на лудоманію.