Новини

Інтер – Атлетико: букмекери ставлять на команду Індзагі

Переглядів 185
Тимофій Адаменко
1 голос
Bookmakers.com.ua аналізує ставки букмекерів на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому Інтер прийме Атлетіко.

Найближчого вівторка, 20 лютого 2024 року, у Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца» відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Інтер у домашніх умовах спробує отримати перевагу над Атлетіко.

Згідно з лінією, яку презентувала букмекерська контора Favbet, ймовірність перемоги господарів оцінюється в 55%. Лінія ставок на основні результати представлена такими котируваннями:

  • Переможе Інтер – 1,81;
  • Нічия – 3.60;
  • Переможе Атлетіко – 5,00.

Експерти також вважають, що команди обмежаться максимум двома забитими голами. Ставки на "тотал менше 2,5 гола" можна зіграти з коефіцієнтом 1,74. Якщо Інтер та Атлетико обміняються голами, пройдуть ставки з котируванням 2,06.

Найбільше шансів відзначитись голом у складі Інтера аргентинського форварда Лаутаро Мартінес – котирування 2,40. У складі Атлетико має забивати Антуан Грізманн – коефіцієнт 2,60.

  • Історія протистоянь суперників складається з двох матчів – у 2010 році Атлетіко виграв у поєдинку за Суперкубок УЄФА (2:0), а у 2018 Інтер переміг із мінімальним рахунком у товариській зустрічі;
  • Переможна серія Інтера на домашньому стадіоні налічує п'ять поєдинків, Атлетіко у 10 минулих виїзних матчах відзначився лише трьома перемогами.