Новини

Кінець кар'єри – Лукаса Пакета звинуватили у договірних матчах

Переглядів 11
Сергій Трубіцин
0 голосів
Зірці бразильського футболу Лукасу Пакете висунуто два нових звинувачення в рамках розслідування Англійської футбольної асоціації за звинуваченнями у договірних матчах.

Минулого літа бразильський футболіст, що грає за Вест Гем, став фігурантом гучного скандалу. Англійська футбольна асоціація (ФА) виявили підозрілі ставки, які зробили гравці з Бразилії. Понад 60 беторів ставили на те, що Лукас отримає жовту картку у різних матчах 2023 року.

ФА звинуватили гравця у навмисному прагненні отримати картку від арбітра з неправомірною метою вплинути на ринок ставок. Це дуже серйозна судова справа, яка може стати кінцем кар'єри для 27-річного футболіста.   

Нещодавно ФА висунула нові звинувачення, що стосуються перешкоджання Лукаса Пакета у проведенні розслідування. Минулого року ФА вилучили смартфон гравця для перевірки, а потім повернули назад. На вимогу знов надати пристрій для повторної перевірки Лукас відповів, що загубив його.   

Новина про розслідування перекреслила запланований на літо 2023 року перехід Пакета до Манчестер Сіті. Сума угоди могла скласти 110 мільйонів доларів. До звершення судів футболіст може грати у Вест Гем та за збірну Бразилії.