Новини

Мілан - Ліверпуль: прогноз і ставки на матч Ліги чемпіонів

Переглядів 10
Тимофій Адаменко
1 голос
Bookmakers.com.ua представляє прогноз і огляд букмекерських ставок на матч Ліги чемпіонів Мілан - Ліверпуль, який відбудеться 17 вересня 2024 року на стадіоні «Сан-Сіро». Час початку - 22:00 за київським часом.

Мілан - Ліверпуль: букмекери ставлять на «червоних»

У майбутньому матчі аналітики букмекерських контор симпатизують команді Арне Слота. Поставити на перемогу Ліверпуля можна з коефіцієнтом 1,99. Укласти парі на нічию пропонується за 3,85, ставки на перемогу Мілана приймаються за 3,75. 

Експерти букмекерських контор також вважають, що команди продемонструють відкритий і результативний футбол в Італії. Ставки на «тотал більше 2,5 гола» відзначені котируванням 1,58. Якщо Мілан і Ліверпуль обміняються голами, зіграють парі з коефіцієнтом 1,54.

У складі Ліверпуля, на думку аналітиків, голами можуть відзначитися Мохаммед Салах (2,40), Дарвін Нуньєс (2,60) і Діогу Жота (2,70). У Мілана в цій лінії лідирує Альваро Мората (3,10) і Нао Окафор (3,40). 

Мілан - Ліверпуль: останні результати

Мілан минулого літа запросив на пост головного тренера Паулу Фонсеку. Але, під керівництвом португальського фахівця, іменитий клуб невдало стартував в італійській Серії A. Дебютну перемогу в сезоні Мілан оформив тільки в четвертому турі - вдома над Венецією (4:0). Перед цим були нічийні матчі з Лаціо і Торіно, а також сенсаційна поразка на полі Парми (1:2).

Ліверпуль теж почав сезон із новим тренером. З Арне Слотом команда почала виступи в АПЛ з трьох перемог. У цій серії футболісти Ліверпуля впевнено і без пропущених голів обіграли Іпсвіч (2:0), Брентфорд (2:0) і Манчестер Юнайтед (3:0). Однак, на минулих вихідних «червоні» сенсаційно не взяли очки в домашній грі з Ноттінгем Форест (0:1).

Мілан - Ліверпуль: статистика особистих зустрічей

В активі клубів лише вісім очних протистоянь за всю історію. У статистиці лідирує Ліверпуль, який здобув шість перемог над суперником. Мілан оформив тільки одну вікторію і в одній грі була нічия.

У Лізі чемпіонів команди востаннє перетиналися 2021 року. На груповій стадії турніру Ліверпуль двічі був сильнішим - 3:2 в Англії та 2:1 в Італії. У 2022-му році відбувся контрольний матч між суперниками - впевнена перемога англійської команди.

FAQ

Яку ставку краще зробити на матч Мілан - Ліверпуль?

Ми рекомендуємо поставити на перемогу Ліверпуля з коефіцієнтом 1,99.

Де дивитися пряму трансляцію матчу Мілан - Ліверпуль?

Пряма трансляція матчу буде доступна на платформі Megogo.

Скільки голів буде забито в матчі Мілан - Ліверпуль?

Ми вважаємо, що команди заб'ють не більше трьох м'ячів.