Новини

НБА після скандалу з договірними матчами заборонили приймати ставки на гравців з невеликими зарплатами

Переглядів 6
Сергій Трубіцин
1 голос
Перед початком сезону 2024/2025 НБА та її партнери у сфері бетінга дійшли до згоди щодо ставок на результати, події та поведінку гравців з невеликими доходами. Тепер це буде заборонено.

Національна баскетбольна асоціація перед початком нового сезону 2024/2025 заборонила партнерським букмекерским компаніям приймати ставки на гравців з невеликим доходом. Рівень доходів не вказаний. Але, скоріш за все, мова йде про гравців, що тільки потрапили до НБА та баскетболістів з тимчасовими контрактами.

Таке рішення було ухвалене через нещодавній скандал з Джонтеєм Портером. Баскетболіст змінював свою результативність та поведінку на майданчику за гроші від ставок, зроблених на нього. Розслідування довело провину Джонтея, після чого його довічно дискваліфікували.

Заборона ставити на таких гравців, на думку керівництва НБА, допоможе знизити кількість маніпуляцій спортивними подіями та договірних матчів. У молодих баскетболістів не буде спокуси отримати гроші незаконним шляхом, а доходи букмекерів не зміняться через цей крок.