Новини

Наступний тренер Баварії: букмекери назвали фаворита

Переглядів 114
Тимофій Адаменко
0 голосів
Bookmakers.com.ua розглядає спеціальну лінію, яку виставили букмекери на тренерське призначення в Баварії.

Цей сезон стане останнім для Томаса Тухеля біля керма Баварії. Через незадовільні результати керівництво мюнхенського клубу прийняло рішення припинити співпрацю з німецьким фахівцем, який залишить клуб наступного літа.

Оскільки, місце наставника Баварії незабаром стане вакантним, букмекерська компанія Favbet пропонує гравцям спрогнозувати наступного головного тренера для мюнхенського клубу. Лідирує в рейтингу Хабі Алонсо, який проробляє феноменальну роботу з Байєром, лідируючи в Бундеслізі без поразок.

Аналітики вважають, що керівництву Баварії вдасться заманити до себе іспанського фахівця - коефіцієнт такої ставки 3,50. При цьому німецькому клубу потрібно буде витримати конкуренцію з боку Ліверпуля, який теж зацікавлений у послугах Алонсо.

Другим за ймовірністю варіантом для Баварії у Фавбет вважають прихід Жозе Моуріньо - котирування такої ставки 6,00. Нагадаємо, що португалець минулої зими був звільнений із "Роми" і зараз перебуває у статусі безробітного.

Замикає трійку головних претендентів на пост керманича Баварії Антоніо Конте. Поставити на приїзд до Мюнхена італійського тренера можна з індексом 8,00. Конте був звільнений з посади менеджера Тоттенхема 2023 року і зараз нікого не тренує.