Новини

Прогнози і ставки букмекерів на центральні матчі 19-го туру УПЛ

Переглядів 82
Тимофій Адаменко
1 голос
Bookmakers.com.ua знайомить читачів зі ставками букмекерів на центральні матчі 19-го тура УПЛ.

Динамо Київ – Черноморец: господарі фаворити

У стартовому матчі УПЛ після зимової паузи Динамо ефектно обіграло Металіст 1925 (4:2). 2 березня колектив Олександра Шовковського зіграє на домашній арені проти Чорноморця, який у минулому турі розділив очки з Оболонню (1:1).

У букмекерській конторі Favbet впевнено прогнозують перемогу Динамо – коефіцієнт такої ставки 1,38, а це приблизно 72% ймовірності. Поставити на нічию можна з котировкою 5,40, а перемога Черноморця оцінена в 8,60. Відзначимо, що в матчі першого кола цього сезону УПЛ Черноморець переміг Динамо з рахунком 3:2.

Оболонь – Дніпро-1

Оболонь після вищеописаної ночі з Чорноморцем прийме на своєму полі Дніпро-1, який сенсаційно не зміг обіграти Минай (1:1). Аналітики Фавбет вважають, що підопічні Юрія Максимова реабілітуються за втрату очок на минулих вихідних.

Поставити на перемогу Дніпра-1 можна з коефіцієнтом 1,57, нічия оцінюється в 4,10, а перемога «пивоварів» йде з котировкою 6,90. Нагадаємо, що в першому колі УПЛ Дніпро-1 обіграв Оболонь з рахунком 2:1.

Олександрія – Зоря

Олександрія відбрала очки у Шахтаря (0:0), але за цей матч команда Руслана Ротаня, швидше за все, отримає технічну поразку із-за порушення правил заявки футболістів. Заря в свою чергу стартувала у другому колі з мінімальною перемогою над Ворсклою (1:0).

В букмекерской конторе Фавбет не визначають фаворита в цій зустрічі. Поставити на перемогу Олександрії можна з котировкою 2,85, нічия – 3,30, перемога Зарі йде з котировкою 2,69. У першому колі команди голів один одному у не забили – нічия 0:0.

Шахтар Донецьк – Кривбас

Центральний матч тура, в якому Шахтар вважається фаворитом. Поставити на перемогу підпечених Марино Пушича Favbet пропонує з коефіцієнтом 1,63, ймовірність нічийного результату оцінюється в 4,15, а перемогу Кривбасс можна зіграти з котировкою 5,80.

Шахтар очікує на рішення КДК, щоб отримати три очки за матч з Олександрією. Кривбас продовжує лідирувати в турнірній таблиці з впевненою перемогою над ЛНЗ (3:0) на минулих вихідних.