Новини

Реал – Жирона: букмекери не вірять у команду Циганкова та Довбика

Переглядів 89
Тимофій Адаменко
1 голос
У майбутньому турі іспанського чемпіонату команда Артема Добвіка та Віктора Циганкова зіграє у Мадриді проти «королівського клубу». Розбираємось із коефіцієнтами, які виставили букмекери на цей матч.

У суботу, 10 лютого 2024 року, в іспанській Ла Лізі буде зіграно блок матчів 24-го туру. Увага українських вболівальників буде привита до матчу на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді, де місцевий Реал прийме Жирону.

У протистоянні першої та другої команд турнірної таблиці чемпіонату Іспанії спортивні аналітики переконані у перемозі господарів поля. Шанси Реала на перемогу БК Favbet оцінює коефіцієнтом 1,50, що становить приблизно 67%. Укласти парі на нічию можна з котируванням 5,20, а можливість перемоги Жирони оцінюється в 6,80.

Bookmakers.com.ua зазначає, що у майбутньому матчі зможе зіграти Артем Довбік. Форвард Жирони встиг відновитися від пошкодження, готуючись до гри у штатному режимі. Поставити на гол українського форварда у ворота вершкових можна з коефіцієнтом 2,50. Нагадаємо, що Довбик йде лідером бомбардирських перегонів Ла Ліги, випереджаючи Джуда Беллінгема через більшу кількість результативних передач. До речі, ставки на гол півзахисника Реала приймаються з котируванням 2,30. Якщо у складі Жирони голом відзначиться Віктор Циганков, зіграють парі з коефіцієнтом 5,00.

Спортивні експерти переконані, що матч у Мадриді вийде видовищним. Поставити на «тотал більше 2,5 голів» можна з котируванням 1,47. Якщо Реал та Жирона обміняються голами, зіграють парі з котируванням 1,62.

  • Єдину поразку в Ла Лізі футболісти Жирони зазнали у домашньому матчі з Реалом (0:3);
  • У стартовому складі мадридського Реалу очікується вихід українського воротаря Андрія Луніна;
  • Реал лідирує у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, випереджаючи Жірону на два очки;
  • Історія очних протистоянь команд відбудеться з дев'яти ігор: п'ять перемог Реала, одна нічия та три перемоги Жирони.