Новини

Рейнджерс не конкурент: контора Paddy Power виплатила виграші за ставками на чемпіонство Селтіка

Переглядів 29
Тимофій Адаменко
0 голосів
У національному чемпіонаті Шотландії зіграно тільки перший тур нового сезону, але авторитетний букмекер упевнений у тому, що "кельти" заберуть титул.

У шотландській прем'єр-лізі є два гегемони - Селтік і Рейнджерс. Починаючи з 2012 року, Селтік забрав 12 чемпіонських титулів, на що Рейнджерс відповів тільки одним чемпіонським сезоном - у 2021 році. 

Новий сезон шотландської ліги стартував на минулих вихідних. Селтік у першому турі розгромив на своєму полі Кілмарнок, а Рейнджерс одразу втратив очки в гостьовій грі з Хартс. На ці результати швидко відреагувала авторитетна букмекерська контора Paddy Power. Оператор уже розрахував ставки на чемпіонський титул Селтіка з виграшним статусом.

Зазначимо, що до старту нового сезону чемпіонату Шотландії ставки на титул Селтіка приймалися з коефіцієнтом 1,45. Нагадаємо, що Рейнджерс паралельно виступає у кваліфікації Ліги чемпіонів, де клуб із Глазго дивом уникнув поразки від київського Динамо на нейтральному полі в Польщі, забивши гол у відповідь за лічені секунди до фінального свистка.