Новини

Ролан Гаррос 2024: букмекери озвучили шанси Світоліної та інших українських тенісисток

Переглядів 174
Тимофій Адаменко
1 голос
Букмекери пропонують зробити ставки на підсумки ґрунтового турніру в Парижі серед жінок.

Другим цьогорічним турніром серії "Великий шолом" у 2024 році стане Відкритий чемпіонат Франції. Розіграш основної сітки "Ролан Гарроса" розпочнеться 20 травня, а фінальні поєдинки турніру будуть зіграні на початку літа - 9 червня.

Незважаючи на те, що до старту ґрунтового турніру ще більше трьох місяців, у букмекерських конторах вже приймаються ставки на підсумки мейджора у Парижі. У жіночому рейтингу майбутніх змагань лідирує Іга Швьонтек – ставки на тріумф польської тенісистки приймаються з коефіцієнтом 2,10. Головним конкурентом лідера експерти БК Favbet вважають Аріну Соболенко (4,50), яка виграла нещодавній відкритий чемпіонат Австралії. Замикає трійку лідерів Коко Гауфф із котируванням 7,00.

Щодо українських тенісисток, то серед них головним фаворитом на титул йде Еліна Світоліна, яка займає поточне дев'яте місце рейтингу з котируванням 25,00. Також аналітики оцінили прогрес Даяни Ястремської, яка пробилася до півфіналу австралійського мейджора – котирування 35,00. На Марту Костюк запропонований такий самий індекс.

До списку реальних претендентів на перемогу в паризькому турнірі не потрапили Ангеліна Калініна, Юлія Стародубцева та Леся Цуренко – котирування на успіх кожної 100,00.

Зазначимо, що розіграш Ролан Гаррос 2023 року завершився тріумфом Іги Швьонтек, яка у фіналі турніру обіграла представницю Чехії Кароліну Мухову у трьох партіях.