Новини

Шакіл О'Ніл офіційно став амбасадором DraftKings

Переглядів 7
Сергій Трубіцин
0 голосів
«Можете називати мене містер DraftKings». Член Зали слави та зірка НБА Шакіл О'Ніл уклав угоду про рекламу спортивних ставок та інших iGaming-проєктів компанії DraftKings.

Днями з’явилась новина про те, що зірка американського баскетболу Шакіл О'Ніл став новим амбасадором беттінгової компанії DraftKings. Колишній баскетболіст став черговою зіркою, що доєдналася до команди букмекера для просування ставок на спорт та інших азартних ігор.  

Представники DraftKings впевнені, що співпраця з легендарним гравцем допоможе максимально ефективно провести рекламні кампанії, заплановані найближчим часом. 

О'Ніл, більш відомий як Шак, наразі є однією з найулюбленіших знаменитостей у США. Він отримав безліч пропозицій співпраці у сфері реклами та промоушена. Слід зазначити, що Шак користується популярністю та майже завжди приймає пропозиції від великих брендів.

«Деякі люди називають мене Шак, але ви можете називати мене містер DraftKings», – заявив О'Ніл у відео, яке поширила компанія у соціальних мережах.