Новини

Stats Perform отримав права на трансляцію на Шотландської Прем'єр-ліги

Переглядів 20
Сергій Трубіцин
0 голосів
Постачальник спортивних даних та прямих трансляцій Stats Perform отримав ексклюзивні права на трансляцію відео та постачання даних для Шотландської професійної футбольної ліги (SPFL) та Шотландської жіночої прем'єр-ліги (SWPL).

Згідно з довгостроковою угодою, Stats Perform зможе проводити прямі трансляції на сайтах ліцензованих міжнародних букмекерських контор за межами Великої Британії. До цього провайдер не транслював футбольний відеоконтент на міжнародному рівні.

Партнерство охоплює чоловічу та жіночу Прем'єр-Ліги. Угода також включає матчі Чемпіонату та Ліги 1, Кубок Шотландської ліги, Трофей та Кубок SWPL. Трансляції  будуть доступні через відеосервіс Stats Perform Bet LiveStreams. Дані про вартість та тривалість угоди сторони не розголошують.

Виконавчий директор SPFL Ніл Донкастер позитивно відгукнувся про угоду: 

Команді і технологіям Stats Perform довіряють провідні спортивні федерації по всьому світу, а також мільярди вболівальників. Їхній досвід першопрохідців у сфері прямих спортивних трансляцій для ліцензованих букмекерських контор означає, що наші вболівальники отримають доступ до безлічі інновацій у цьому світі.

Керуючий директор SWPL Фіона Макінтайр заявила: 

Це партнерство є інноваційним кроком і ще однією віхою для SWPL. Це перше партнерство такого роду у сфері жіночого футболу в Шотландії. Ми раді працювати зі Stats Perform.