Новини

Україна – Бразилія: прогнози експертів на півфінал чемпіонату світу з футзалу

Переглядів 16
Сергій Трубіцин
0 голосів
Пропонуємо ознайомитись з прогнозами, які зробили легальні букмекерські контори, на півфінальний матч чемпіонату світу з футзалу, у якому збірна України буде протистояти національній команді Бразилії.

Підопічні Косенко в ролі аутсайдера

Футзальна збірна України демонструє чудові результати на чемпіонаті світу, який проходить в Узбекистані. Підопічним Олександра Косенко вдалось повторити найкращий результат команди за всю історію – це вихід до півфінальної стадії, який українські футзалісти уперше оформили у далекому 1996-м році. Проте, за крок до фіналу турнірна сітка звела Україну з одним з головних претендентів на титул – Бразилією. Аналіз коефіцієнтів букмекерів, який провели експерти, однозначно вказує на успіх представника Південної Америки – ставки на перемогу бразильців у форматі основного часу приймаються з котируванням 1,12, що складає приблизно 89% вірогідності. Нічия у букмекерській лінії відмічена коефіцієнтом 8,90, перемога України 12,50.

Чи можлива сенсація?

На чемпіонаті світу, що проходить в Узбекистані, збірна України провела тільки один провальний поєдинок – стартовий у групі проти міцної Аргентини (1:7). У подальшому підопічні Олександра Косенко обіграли у квартеті Анголу (7:2) і Афганістан (4:1), у 1/8 фіналі Нідерланди (3:1), а у чвертьфіналі Венесуелу (9:4). Такі результати вказують на відмінну форму команди.

Крім того, слід зазначити, що цей чемпіонат світу з футзалу супроводжується чи малою кількістю сенсаційних результатів. Наприклад, на стадії 1/8 фіналу з турнірної сітки несподівано зійшли головні фаворити – Португалія, яка програла Казахстану, та Іспанія, яка вилетіла від Венесуели. 

Україна – Бразилія: трансляція та основна інформація про матч

Матч півфіналу чемпіонату світу з футзалу Україна – Бразилія відбудеться 2 жовтня 2024-го року. Початок у 18:00 за київським часом. Подивитись пряму трансляцію гри можна телеканал «Суспільне» та офіційній сторінці каналу на майданчику Youtube.

Також зазначимо, що для України це стане третє в історії протистояння з Бразилією у футзалі. У 2016 році команди зустрілись на чемпіонаті світу – перемога бразильців із рахунком 3:1. Також минулої весни відбувся спаринг між суперниками, який також завершився перемогою представника Південної Америки (7:2).