Новини

Відбір Євро-2025 (U-21) Сербія-Україна – фаворит матчу та прогнози букмекерів

Переглядів 11
Сергій Трубіцин
0 голосів
Сьогодні молодіжна збірна України зіграє фінальний матч у відборі на чемпіонат Європи 2025. Жовто-сині зустрінуться із опонентами із Сербії на стадіоні «Serbian FA Sports Center» у Старій Пазові.

15 жовтня 2024 року молодіжна збірна України проведе виїзний матч з командою Сербії на стадіоні «Serbian FA Sports Center» у Старій Пазові. Матч розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Серби зараз посідають третє місце у турнірній таблиці. Збірна провела 9 матчів, здобула 4 перемоги та 4 рази програла, 1 матч закінчився нічиєю. Шансів на те, що команда посяде перше або хоча б друге місце, не було приблизно з середини відбору. Менше з тим, підопічні Любінко Друловіча непогано показали себе, особливо у матчі проти Азербайджану.

Збірна України є лідером у турнірній таблиці. Перше місце жовто-сині посіли завдяки 8 перемогам з 9 матчів. Наша молодіжна збірна програла лише один раз англійцям 11 жовтня. Таким чином українська збірна забезпечила собі вихід у фінальну частину Чемпіонату Європи 2025. Залишається лише питання, з якої позиції ми вийдемо з групи. Нічия та програш приведуть команду на друге місце, а збірна Англії стане лідером. 

Тому для жовто-синіх дуже важливо виграти у сьогоднішньому протистоянні. Турнірної мети у сербської збірної вже не залишилось, але протистояння буде дуже цікавим.

Букмекери дають більше шансів на перемогу України – 46%, на нічию – 26%, на виграш Сербії – 28%. Відповідно коефіцієнти складають 2.06 на збірну України, 3.70 на нічию та 3.35 на збірну Сербії. Маржа букмекерів складає 5-6%.