Новини

Як та чому бетори робили ставки на Євро 2024 – Комісія з азартних ігор опублікувала статистику

Переглядів 23
Сергій Трубіцин
1 голос
Комісія з азартних ігор оприлюднила статистику по ставкам на Євро-2024. Цього разу регулятор використав перехресне відстеження за допомогою омнібусного опитування консультаційної компанії Yonder.

Комісія з азартних ігор опублікувала статистичні дані про ставки на спорт під час Євро-2024. Загалом в опитуванні взяли участь понад 6 300 беторів. Опитування проводилося у три етапи, в кожному з яких брали участь понад 2 000 людей. Перший етап проходив за тиждень до турніру, наступний – між груповим етапом і плей-офф, а останній – через тиждень після завершення.

Найпоширенішими причинами ставок стали бажання виграти гроші, зробити перегляд гри більш цікавим, реклама та фрібети від букмекерів. Серед тих беторів, на яких вплинула реклама більшість респондентів заявили, що мали обмежений бюджет, розуміли ризики та грали відповідально.

67% опитаних гравців заявили, що будуть робити ставки на Чемпіонат світу 2026 року, 52% – на матчі Прем’єр-Ліги. Також згідно за статистичними даними, бетори у віці 18-24 роки ставили активніше після Іспанії над Англією. Також на 4% підвищилась участь жінок у ставках ближче до завершення турніру.