Алавес – Барселона: букмекери пропонують заробити на перемозі каталонців

Переглядів 96
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Алавес – Барселона: букмекери пропонують заробити на перемозі каталонців
Аналізуємо ставки, які запропонували букмекерські контори на матч 23 туру іспанської Ла Ліги, в якому зіграють Алавес і Барселона.

3 лютого 2024 року стадіон «Мендісорроса» прийматиме матч 23-го туру іспанської Ла Ліги, в якому зіграє місцевий Алавес та Барселона. До майбутньої гри Алавес підходить у чудовій формі. У команди Луїса Гарсії за плечима перемоги над Севільєю (3:2), Кадісом (1:0) та Альмерією (3:0), які дозволили «біло-синім» піднятись на 11-е місце турнірної таблиці.

Барселона у свою чергу серед цього тижня в непростому матчі здолала в Каталонії Осасуну (1:0), залишившись на четвертому місці загального заліку. Нагадаємо, що після домашнього програшу Вільярреалу (3:5) наставник «синьо-гранатових» Хаві повідомив про відхід з каталонського клубу по закінченню поточного сезону.

Лінія, яку запропонувала букмекерська контора Favbet, робить Барселону помірним фаворитом майбутнього матчу. Поставити на перемогу гостей можна із коефіцієнтом 1,95. За нічию запропоновано котирування 3,70, а перемога Алавеса грає з індексом 4,10.

Спортивні аналітики також прогнозують результативний результат у цій грі. Укласти парі на "тотал більше 2,5 голів" можна з коефіцієнтом 1,91. Якщо Алавес та Барселона обміняються голами, зіграють ставки з котируванням 1,77.

  • Алавес та Барселона зіграли на «тотал менше 3,5 голів» у 4 з останніх 5 очних зустрічей – коефіцієнт 1,38;
  • Барселона забивала два і більше голи у 6 з попередніх 8 матчів проти Алавеса – коефіцієнт 1,75;
  • Алавес не програвав із різницею у два голи і більше у 7 останніх матчах на домашній арені – котирування 1,32.