АПЛ 2024/2025: букмекери вже приймають ставки на підсумки сезону

Переглядів 157
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
АПЛ 2024/2025: букмекери вже приймають ставки на підсумки сезону
Спортивні аналітики вважають, що «містяни» знову виграти чемпіонський титул.

Черговий сезон АПЛ завершився чемпіонським титулом Манчестер Сіті, який у заключному турі переміг Вест Гем і став недосяжним для Арсеналу. У букмекерських конторах уже можна зробити ставки на підсумки наступного сезону прем'єр-ліги. 

Букмекери знову ставлять на титул для «містян» - ставки з такою умовою приймаються з коефіцієнтом 1,85, що становить приблизно 54% ймовірності. Головним конкурентом Манчестер Сіті знову має стати Арсенал - титул лондонського клубу можна зіграти з котируванням 3,00, а це 33% на успіх.

Замикає трійку букмекерського рейтингу на чемпіонство АПЛ сезону 2024/2025 Ліверпуль - поставити на золото «червоних» у дебютному сезоні Арне Слота пропонується з коефіцієнтом 9,00. Слідом у рейтингу йде Челсі з котируванням 18,00. 

Зазначимо, що 25 травня підопічні Хосепа Гвардіоли не змогли оформити золотий дубль - у фіналі Кубка Англії «городяни» поступилися Манчестер Юнайтед із рахунком 1:2. 

🏆 Букмекер місяця
GGbet
9.8
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
  • Перевага Новий прогресивний букмекер
  • Перевага На кіберспорт бонус до 350%
  • Перевага Бонусні 19,5% від суми кожного виводу
  • Перевага Розділ казино
Бонус 30000 грн
на депозит

Манчестер Сіті

Новини про літні трансфери поки що не містять гучних заголовків зі згадкою Манчестер Сіті. Єдину мету, яку позначили «городяни», став Бруно Гімараеш. За даними британських ЗМІ чемпіон АПЛ став головним фаворитом на підписання центрального півзахисника, який відмінно зарекомендував себе у складі Ньюкасла.

Керівництво Манчестер Сіті також підтвердило продовження співпраці з Хосепом Гвардіолою, який наступного сезону поведе «містян» до десятого чемпіонства АПЛ і п'ятого титулу поспіль.

Ліверпуль

У Ліверпулі починається нова ера. Наступного сезону «червоними» керуватиме Арне Слот, який змінив на посаді головного тренера Юргена Клоппа. Клуб уже офіційно попрощався з Жоелем Матіпом і Тьяго Алькантарою.

Як посилення складу тренерський штаб Ліверпуля розглядає Крістенсіо Саммервіла з Лідса. Також відомо, що в наступному сезоні за «червоних» продовжать виступи Вірджіл ван Дейк і Мохаммед Салах.

Арсенал

Більш активно на ринку трансферів планує працювати Арсенал. У лондонському клубі запланували продаж Олександра Зінченка, який цікавить Баварію. При цьому, склад «канонірів» може поповнити інший українець - англійські журналісти повідомляють, що Мікель Артета зацікавлений у послугах Віктора Циганкова, який провів чудовий сезон у складі Жирони.

Ще однією метою Арсеналу є запрошення форварда РБ Лейпцига Беньяміна Шешка. У боротьбі за форварда «каноніри» конкуруватимуть із Манчестер Юнайтед. До слова, керівництво Арсеналу залишилося задоволеним прогресом команди, тому найближчим часом лондонський клуб запропонує Артеті продовжити контракт.

Челсі

Челсі попрощався з Маурісіо Почеттіно, якого на посаді головного тренера замінив Енцо Мареска. Тренер, який повернув в АПЛ Лестер, уже озвучив плани на посилення складу на наступний сезон.

Зокрема, італійський фахівець розраховує на Михайла Мудрика, тому «аристократи» не виставлятимуть українського футболіста на продаж. Також Челсі фігурує в списку клубів, який хочуть викупити у Жирони Артема Довбика. Нагадаємо, що нападник збірної України став найкращим бомбардиром минулого сезону Ла Ліги.