Баварія – Арсенал: букмекери озвучили шанси команді Зінченка

Переглядів 123
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Баварія – Арсенал: букмекери озвучили шанси команді Зінченка
Bookmakers.com.ua знайомить читачів зі ставками букмекерів на матч-відповідь чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Баварією та Арсеналом.

Перша зустріч суперників, яка відбулась 9 квітня у Лондоні, завершилась нічийним результатом 2:2. Тому, в оцінках букмекерів спостерігається відсутність фаворита даної пари. Ставки на прохід Баварії у півфінал Ліги чемпіонів приймаються з коефіцієнтом 1,78, що складає приблизно 56% вірогідності. Поставити на прохід Арсеналу можна з котируванням 2,08, а це 44% на успіх.

Щодо лінії ставок на результат основного часу матчу в Мюнхені, то тут картина виглядає наступним чином: перемога Баварії йде за 2,45, нічия – це індекс 3,75, а перемога Арсеналу грається з коефіцієнтом 2,93.

В той же час букмекери впевнені, що Баварія і Арсенал знову продемонструють результативну та видовищну гру. Ставки на обмін голами граються з котируванням 1,55, а поставити на «тотал більше 2,5 голів» можна с коефіцієнтом 1,64.

Зазначимо, що за підсумками минулого туру Бундесліги Баварія склала з себе чемпіонські вповноваження – попри перемогу над Кельном колектив Томаса Тухеля вже не зможе наздогнати Байер, який у своєму матчі розгромив Вердер та вперше в історії виграв чемпіонат Німеччини.

Арсенал, у свою чергу, сенсаційно поступився Астон Вілі в Лондоні. Тепер «каноніри» займають д друге місце турнірної таблиці з дистанцією у два очка від лідеру Манчестер Сіті.