Букмекери переконані у виході Жирони до Лігі чемпіонів

Переглядів 72
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Букмекери переконані у виході Жирони до Лігі чемпіонів
Незважаючи на серію невдалих матчів у чемпіонаті Іспанії, каталонський клуб залишається реальним претендентом на підсумкове місце в першій четвірці.

Жирона, за яку виступають Віктор Циганков і Артем Довбик, помітно погіршила результати в іспанській Ла Лізі. Після великої поразки на полі Реала (0:4) команда Мічела Санчеса програла в Більбао Атлетику (2:3), перемогла Райо Вальєкано, а в минулому турі поступилася на виїзді Мальорці (0:1).

Незважаючи на стабільну втрату очок, Жирона зберегла поточне друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. Каталонці поступаються лідеру Реалу сімома очками, випереджають третю Барселону на один бал, і четвертий Атлетіко на п'ять залікових пунктів.

На думку експертів букмекерської контори Favbet, Жирона зможе завершити цей сезон Ла Ліги в четвірці лідерів, щоб зіграти в наступному сезоні Ліги чемпіонів. Ставки з такою умовою приймаються з коефіцієнтом 1,03. Зазначимо, що каталонський клуб має солідну перевагу над п'ятою сходинкою рейтингу (дев'ять балів) за 11 турів до фінішу.