Букмекери назвали фаворитів матчів-відповідей чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Переглядів 81
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Букмекери назвали фаворитів матчів-відповідей чвертьфіналу Ліги чемпіонів
Bookmakers.com.ua знайомить читачів із букмекерськими ставками на матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів, що відбудуться 16 і 17 квітня 2024 року.

Барселона - ПСЖ

Перша зустріч суперників у Парижі завершилася перемогою каталонського клубу з рахунком 3:2. Тепер Барселона стала фаворитом цієї пари. Поставити на прохід команди Хаві в півфінал Ліги чемпіонів можна з коефіцієнтом 1,23, а прохід ПСЖ оцінюють у 4,20.

Також Барселона вважається фаворитом матчу-відповіді в Іспанії. Ставки на перемогу господарів приймаються за 2,15, нічия котирується в 3,85, а перемогу ПСЖ можна зіграти з котируванням 3,30.

Боруссія Дортмунд - Атлетіко Мадрид

Атлетіко зміг перемогти Боруссію в Мадриді з рахунком 2:1. Тепер іспанський клуб став очевидним фаворитом цієї пари. Ставки на прохід у чвертьфінал колективу Дієго Сімеоне приймаються за 1,42, поставити на прохід Боруссії можна з коефіцієнтом 2,91.

При цьому букмекери не виключають варіант, за якого Боруссія візьме реванш на домашній арені. Ставки на перемогу господарів матчу-відповіді можна з котируванням 2,28, нічия - 3,65, перемога Атлетіко - 3,15.

Баварія - Арсенал

Арсенал і Баварія влаштували гольову перестрілку в Лондоні, завершивши матч внічию 2:2. Нічийний результат особливо не вплинув на початкові шанси команд на вихід у півфінал Ліги чемпіонів. Поставити на "канонірів" можна за 1,88, на колектив із Мюнхена - 1,96.

Спортивні аналітики також не бачать фаворита в основний час матчу-відповіді в Мюнхені. Ставки на перемогу Баварії приймаються з індексом 2,60, нічия - 3,65, а перемога Арсеналу грається з котируванням 2,73.

Манчестер Сіті - Реал Мадрид

Реал Мадрид уникнув поразки в домашньому матчі з Манчестер Сіті, який завершився ефектною нічиєю 3:3. В оцінках букмекерів "городяни" залишилися фаворитом цієї пари з коефіцієнтом на вихід у півфінал 1,37, поставити на прохід "вершкових" можна за 3,25.

У матчі-відповіді на стадіоні "Етіхад" букмекери також віддають перевагу представнику АПЛ. Ставки на перемогу Манчестер Сіті приймаються з коефіцієнтом 1,72, нічия - 4,15, перемога Реала - 4,95.