Букмекери назвали головних претендентів на виліт з АПЛ

Переглядів 149
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Букмекери назвали головних претендентів на виліт з АПЛ
Bookmakers.com.ua проводить аналіз букмекерських ставок на битву аутсайдерів в англійській прем'єр-лізі.

Фініш поточного сезону в АПЛ буде цікавий не тільки битвою за титул. Підсумки чемпіонату також визначать три клуби, які отримають прямий виліт у Чемпіоншип. Згідно з оцінками букмекерської контори Favbet, пониження в класі вже не зможуть уникнути Шеффілд Юнайтед і Бернлі. Ставки на те, що ці клуби завершать сезон у групі вильоту приймаються з коефіцієнтами 1,01 і 1,05 відповідно. Зазначимо, що "клинки" і "бордові" синхронно повернулися в елітний англійський дивізіон за підсумками минулого сезону, але закріпитися в престижній лізі команди з великою часткою ймовірності не зуміють.

На підсумкове третє місце в групі аутсайдерів претендують відразу кілька клубів. Найбільше шансів на виліт тут у Лутон Тауна, чия невдача оцінюється коефіцієнтом 1,50. Не виключений варіант, за якого виліт у Чемпіоншип отримає Ноттінгем Форест - котирування 3,00.

Зазначимо, що Евертон Віталія Миколенка не розглядається букмекерами, як реальний претендент на виліт - коефіцієнт 6,50. Також боротьба за виживання не загрожує Борнмуту Іллі Забарного - котирування 250,00.