Бразилія заблокує тисячі бетінгових сайтів через початок регуляції азартних ігор

Переглядів 12
Аватар Сергій Трубіцин
Сергій Трубіцин
0 голосів
Бразилія заблокує тисячі бетінгових сайтів через початок регуляції азартних ігор
Голова відділу азартних ігор та лотерей в Міністерстві фінансів Бразилії Регіс Дудена заявив, що уряд заблокує понад 2 тисячі сайтів букмекерських компаній, які не подали заявки на отримання ліцензії.

1 січня в Бразилії почне працювати законодавство, що регулюватиме онлайн-ставки. З наближенням змін у законах уряд зобов’язується розпочати боротьбу з нелегальними букмекерськими конторами та онлайн-казино.

Станом на жовтень 2024 року Міністерство фінансів ліцензувало 96 операторів та 210 брендів азартних ігор. Ці компанії зможуть легально надавати послуги громадянам та резидентам Бразилії з 2025 року.  

У той же час державні органи знайшли 2040 підозрілих сайтів, через які гравці отримували доступ до спортивних ставок та ігор на гроші. Усі ці ресурси будуть заблоковані одразу після вступу нового законодавства в силу.

Голова відділу азартних ігор та лотерей в Міністерстві фінансів Бразилії Регіс Дудена нагадав гравцям, що ліцензування та державний контроль сприятимуть підвищенню безпеки та комфорту гру. Також це піде не користь психологічному та фінансовому здоров’ю бетторів.