Букмекери озвучили шанси Динамо в іграх із Рейнджерс

Переглядів 53
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Букмекери озвучили шанси Динамо в іграх із Рейнджерс
У підопічних Олександра Шовковського непогані шанси потрапити до фіналу кваліфікації найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Динамо взяло успішний старт у кваліфікації Ліги чемпіонів. У другому раунді відбіркового турніру київський клуб не помітив гідного опору від Партизана, перемігши принципового суперника із Сербії з рахунком 9:2 за сумою двох зустрічей (6:2 на нейтральному полі в Польщі та 3:0 у Белграді).

Тепер віце-чемпіон України зіграє в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів із Рейнджерс. У цій парі букмекерські контори наразі не виокремлюють фаворита: ставки на вихід у фінал кваліфікації приймають з однаковими коефіцієнтами для киян і колективу з Глазго - по 1,90.

Перший матч суперники проведуть на нейтральному полі 6 серпня - місце ще не визначено. Гра, в якій Динамо вважатиметься номінальним господарями, має завершитися успіхом підопічних Олександра Шовковського, вважають спортивні аналітики. Ставки на перемогу Динамо зараз приймаються з котируванням 2,10, на нічию можна поставити за 3,40, перемога Рейнджерс котирується в 3,45.

Букмекери також схиляються до результативного результату цієї зустрічі: ставки на ТБ(2,5) голів можна взяти з індексом 1,75, варіант ТМ(2,5) йде за 2,05, обмін голами котирується в 1,63.

Зазначимо, що Динамо і Рейнджерс єдиний раз зустрічалися на офіційному рівні в далекому 1987 році. Тоді на стадії 1/16 фіналу Європейського кубка кияни перемогли в домашній грі (1:0), але потім поступилися в Глазго з рахунком 0:2 і покинули турнір.