Букмекери відкрили прийом ставок на реванш Усика і Ф'юрі

Переглядів 114
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Букмекери відкрили прийом ставок на реванш Усика і Ф'юрі
Спортивні аналітики вважають, що український чемпіон повторно переможе «циганського короля».

Уночі з 18 на 19 травня у світі боксу відбулася епохальна подія. У поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу Олександр Усик роздільним рішенням суддів переміг Тайсона Ф'юрі, об'єднавши всі чотири пояси. 

Одразу після поєдинку британський боксер зажадав в українця реванш. Повторний бій двох боксерів також став пильно обговорюватися в пресі і серед промоутерів. Попередньо, реванш може відбутися в жовтні 2024 року. 

Букмекерські контори вже відкрили лінію ставок на потенційний поєдинок. Якщо напередодні першої зустрічі боксерів їхні шанси розглядалися, як рівні, то в матчі-відповіді фаворитом йде Олександр Усик з коефіцієнтом на перемогу 1,58. Поставити на користь Тайсона Ф'юрі зараз можна з котируванням 2,40. Букмекери також вважають, що боксери знову проведуть у ринзі всі 12 раундів - ставки з такою умовою приймаються з коефіцієнтом 1,60.

Зазначимо, що в момент затвердження першого бою Усика і Ф'юрі британський боксер йшов у букмекерів очевидним фаворитом із коефіцієнтом 1,30 на перемогу, проти 3,00 на українця. У міру наближення поєдинку букмекерська лінія вирівнялася у співвідношення шансів 50 на 50.