Букмекери відреагували на дебати Байдена і Трампа

Переглядів 48
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Букмекери відреагували на дебати Байдена і Трампа
Букмекерські контори змінили котирування на підсумки президентських виборів у США за підсумками дебатів двох головних кандидатів.

Сьогодні вночі в США відбулися закриті дебати двох головних фаворитів на перемогу в наступних президентських виборах. У дійстві, яке знімав телеканал CNN, взяли участь Джо Байден і Дональд Трамп. Під час дебатів чинний президент Америки виглядав вкрай непереконливо, особливо це здавалося загального фізичного стану Байдена, якому в жовтні цього року виповниться 81 рік.

Дональд Трамп, своєю чергою, вів агресивну і переконливу дискусію, надаючи точні контраргументи своєму опоненту. На підсумки дебатів між двома кандидатами на перемогу у виборах президента США відреагували букмекерські контори.

Шанси Дональда Трампа очікувано зросли. Тепер ставки на його перемогу приймаються з коефіцієнтом 1,55 - до дебатів котирування становило 1,90. Відповідно, шанси Джо Байдена зберегти за собою чинну посаду істотно знизилися - тепер ставки на його користь приймаються з коефіцієнтом 4,50 проти 2,50 до дебатів.