Букмекери оцінили шанси Салаха та Сон Хин Міна обійти Холанда в бомбардирських перегонах АПЛ

Переглядів 108
Аватар Олександр Моісеєв
Олександр Моісеєв
2 голоси
Букмекери оцінили шанси Салаха та Сон Хин Міна обійти Холанда в бомбардирських перегонах АПЛ
Хто стане найкращим бомбардиром АПЛ?

В АПЛ цього року розгортається серйозна боротьба в бомбардирських перегонах. Поки Ерлінг Холанд був травмований, Мохамед Салах поїхав на Кубок африканських націй й там також отримав пошкодження, Сон Хин Мін у цей час виступав на Кубку Азії. До їх показників за цей час встигли підтягнутися інші бомбардири, тим самим загостривши боротьбу. 

Букмекери запустили спеціальну лінію на звання кращого бомбардира АПЛ цього сезону. Якщо переможцем, як й торік, стане Холанд (14), зіграє ставка з котируванням 1,35. Поставити на те, що Холанд залишиться без перемоги, можна з котируванням 3,00.

Зробити парі на те, що переможцем перегонів стане Салах (14), можна з котируванням 4,50. Якщо єгиптянин не стане першим, пройде коефіцієнт 1,16.

Третє місце в переліку фаворитів розділили Сон Хин Мін (12) та Доминик Соланке (13). Ставка на кожного з них пропонується з котируванням 15,00. Далі йдуть Оллі Уоткінс (11) та Ришарлісон (10) – по 20,00.

Можна відмітити ще Олександра Ісака (10) за 30,00, Джаррода Боуена (11) за 40,00, Дарвіна Нуньєса (7) та Хуліана Альвареса (8) за 50,00.