Букмекери озвучили шанси Динамо пройти РБ Зальцбург

Переглядів 28
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Букмекери озвучили шанси Динамо пройти РБ Зальцбург
У підопічних Олександра Шовковського непогані шанси пройти в груповий раунд найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Після нічийного матчу з Рейнджерс на нейтральному полі Динамо вважали аутсайдером матчу-відповіді в Глазго, яка відбулася 13 серпня. Всупереч прогнозам букмекерів, віце-чемпіон України обіграв шотландського суперника в гостях із рахунком 2:0, здобувши право зіграти у фіналі кваліфікації Ліги чемпіонів.

Динамо оскаржить путівку в основну частину турніру з грізним суперником з Австрії - РБ Зальцбург у півфіналі кваліфікації ЛЧ впевнено пройшов нідерландський Твенте.

На думку букмекерських контор, шанси Динамо пройти РБ Зальцбург становлять приблизно 42% - поставити на підсумковий успіх київського клубу можна з коефіцієнтом 2,39, а ставки на вихід РБ Зальцбурга приймають із котируванням 1,56.

Також букмекери відкрили лінію ставок на першу зустріч команд, яка стане для Динамо номінально домашньою і відбудеться в польському місті Люблін. Тут аналітики контор не виділяють фаворита: перемога киян грається з котируванням 2,61, проти коефіцієнту 2,60 на успіх РБ Зальцбурга, нічия котирується в 3,45.

Перша зустріч клубів відбудеться 22 серпня, початок о 22:00 за київським часом. Матч-відповідь в Австрії відбудеться 27 числа. Зазначимо, що раніше Динамо і Зальцбург не проводили очних зустрічей.