Челсі - Лестер: букмекери переконані в успіху Мудрика і компанії

Переглядів 145
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Челсі - Лестер: букмекери переконані в успіху Мудрика і компанії
Bookmakers.com.ua проводить аналіз ставок букмекерів на чвертьфінальний матч Кубка Англії Челсі - Лестер, який відбудеться 17 березня 2024 року в Лондоні на стадіоні "Стемфорд Брідж".

Команда Маурісіо Почеттіно виступає в ролі очевидного фаворита цієї пари чвертьфіналу Кубка Англії. Ставки на перемогу Челсі в основний час букмекерська контора Favbet приймає з коефіцієнтом 1,47. Шанси на те, що "аристократи" і "лисиці" зіграють внічию, оцінені в 4,90, а перемогу Лестера розглядають як сенсацію - індекс 6,90.

У Favbet також вважають, що лондонський матч вийде результативним. Укласти парі на ТБ(2,5) голи пропонується за 1,55. Якщо Челсі та Лестер обміняються голами, зіграють ставки з індексом 1,69.

У минулому турі АПЛ Челсі переміг на своєму полі Ньюкасл із рахунком 3:2. Третій гол у складі лондонців забив Михайло Мудрик. Спрогнозувати, що футболіст збірної України відзначиться голом у кубковій грі, пропонується з котируванням 3,50. 

  • Історія особистих протистоянь команд налічує 124 матчі - 61 перемога Челсі, 35 нічиїх, 28 перемог Лестера;
  • У минулому сезоні АПЛ Челсі двічі обіграв Лестер у результативних зустрічах - 2:1 на домашній арені та 3:1 у гостях;
  • Лестер проводить цей сезон у Чемпіоншипі, де команда очолює турнірну таблицю: 26 перемог, чотири нічиїх і сім поразок.