Чого БК чекають від першого сезону Мбаппе в Реалі?

Переглядів 91
Аватар Олександр Моісеєв
Олександр Моісеєв
2 голоси
Чого БК чекають від першого сезону Мбаппе в Реалі?
Допоможе захистити титул? Заб’є 30 голів?

Однією з головних подій цього року став довгоочікуваний перехід французького зіркового нападника Кіліана Мбаппе до мадридського Реала, який чекали уже протягом останніх декількох років. 

Аналітики БК сильно понизили котирування на те, що Мбаппе разом з «вершковими» вдруге поспіль виграють іспанський чемпіонат. У лінії БК Фавбет така ймовірність складає понад 66%. Зараз котирування становить 1,50, хоча ще декілька днів тому показник був зафіксований на 2,00.

Виграти ЛЧ Мадриду у перший сезон з Мбаппе буде складніше. На думку букмекера Вбет шанси на захист титулу, здобутого «вершковими», складають лише 4,00, що відповідає 25%.

Непогані шанси у Кіліана стати кращим бомбардиром Ла Ліги у дебютному сезоні. Букмекер Bet2Fun пропонує ставку на таке досягнення француза з котируванням 2,50, що відповідає 40% на успіх.

Також є пропозиції укласти парі й на індивідуальні досягнення Мбаппе в наступному сезоні. З котируванням у 2,00 можна укласти ставку на те, що «Донателло» досягне позначки у 30 голів у Прімері. З трохи нижчим котируванням 1,96 приймають парі на те, що француз віддасть за сезон не менше семи результативних передач.