Ліга конференцій: букмекери назвали головного фаворита турніру

Переглядів 92
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Ліга конференцій: букмекери назвали головного фаворита турніру
Bookmakers.com.ua знайомить читачів із букмекерськими ставками на підсумки третього за значимістю клубного турніру Європи.

11 квітня 2024 року в Лізі конференцій будуть зіграні перші матчі чвертьфінальної стадії. Напередодні майбутніх поєдинків букмекери озвучили шанси клубів на виграш трофея третього за значимістю європейського турніру.

У рейтингу букмекерських контор лідирує Астон Вілла. Ставки на користь представника АПЛ приймаються з коефіцієнтом 2,60. Зазначимо, що у чвертьфіналі клуб із Бірмінгема зіграє проти Лілля, який посідає третє місце рейтингу з котируванням 6,00.

Другим претендентом на титул Ліги конференцій є Фіорентина. Шанси італійського клубу виграти турнір оцінені в 4,00. "Фіалки" на чвертьфінальній стадії посперечаються за вихід у півфінал із чеською Вікторією.

Імовірність того, що титул ЛК завоює Фенербахче, оцінюється аналітиками в 7,00. Представник Туреччини в ¼ фіналу зіграє проти Олімпіакоса, який йде останнім у рейтингу букмекерів із котируванням 26,00. Також можна поставити на титул Брюгге (12,0) і ПАОК (23,00), які посперечаються за вихід у півфінал.