Динамо Київ - Партизан: букмекери прогнозують перемогу киян

Переглядів 24
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Динамо Київ - Партизан: букмекери прогнозують перемогу киян
Спортивні аналітики вважають, що підопічні Олександра Шовковського зможуть здолати представника Сербії.

Сьогодні, 23 липня 2024 року, в Любляні на стадіоні «Люблін Арена» відбудеться перший матч 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів між київським Динамо і белградським Партизаном. У майбутній грі букмекерські контори очікують на перемогу українського клубу.

Поставити на перемогу Динамо можна з коефіцієнтом 1,69, що становить приблизно 60% ймовірності. Варіант із нічийним результатом оцінюється в 4,00, а перемога Партизана доступна з котируванням 5,40.

Що стосується видовищності поєдинку, то тут букмекери схиляються до результативного рахунку: поставити на ТБ(2,5) голи можна з коефіцієнтом 1,88, ТМ(2,5) - 2,01, а обмін голами котирується в 1,87.

Зазначимо, що Динамо і Партизан зустрічалися чотири рази у своїй історії - усі дуелі суперників завершувалися на користь представника України. Востаннє шляхи суперників перетиналися в сезоні 2017/2018 на груповому етапі Ліги Європи - перемога Динамо з рахунком 3:2 у Белграді та 4:1 у Києві.

Додамо, що в разі проходу Партизана за підсумками двох зустрічей команда Олександра Шовковського у чвертьфіналі кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє з шотландським Рейнджерсом.