Динамо втратило перемогу над Рейнджерс: букмекери опублікували ставки на матч-відповідь у Глазго

Переглядів 65
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Динамо втратило перемогу над Рейнджерс: букмекери опублікували ставки на матч-відповідь у Глазго
Аналізуємо ставки, які запропонували букмекерські контори на матч-відповідь між українським і шотландським клубами.

6 серпня в Любліні відбувся перший матч третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між київським Динамо і шотландським Рейнджерс. Гол Андрія Ярмоленка під завісу першого тайму вивів команду Олександра Шовковського вперед, але за секунди до фінального свистка колектив із Глазго зміг відігратися - поєдинок завершився внічию 1:1.

Таким чином, у цій парі кваліфікації Ліги чемпіонів зберігається інтрига. У матчі-відповіді, яка відбудеться 13 серпня в Глазго на стадіоні "Гемпден Парк", букмекерські контори не бачать очевидного фаворита. Наразі ставки на користь перемоги Рейнджерс приймаються з коефіцієнтом 2,25, поставити на нічию можна з котируванням 3,55, а перемога Динамо йде з індексом 3,04.

Ставки на проходи клубів у фінал кваліфікації з урахуванням додаткових таймів і серії пенальті приймаються на таких умовах: вихід Рейнджерс - 1,66, прохід київського Динамо - 2,13. Аналітики букмекерських контор також чекають від гри-відповіді високої результативності: ставки на ТБ(2,5) голи приймаються за 1,82, поставити на обмін голами можна з котируванням 1,66.