Хетафе - Жирона: букмекери ставлять на команду Довбика та Циганкова

Переглядів 97
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Хетафе - Жирона: букмекери ставлять на команду Довбика та Циганкова
Bookmakers.com.ua аналізує ставки букмекерів на матч 29-го туру Ла Ліги Хетафе - Жирона, який відбудеться 16 березня 2024 року на стадіоні "Колізеум".

У цьому матчі аналітики букмекерської контори Favbet віддають перевагу Жироні. Поставити на перемогу каталонського клубу можна з коефіцієнтом 2,33. Імовірність того, що гра завершиться внічию, оцінюють у 3,45, а за перемогу Хетафе виставлено коефіцієнт 3,20.

Експерти Фавбет також схиляються до результативного рахунку в цьому протистоянні. Поставити на ТБ(2,5) голи можна з котируванням 1,90. Якщо Хетафе і Жирона обміняються голами, сума ставки буде помножена на коефіцієнт 1,74.

У майбутньому матчі очікується участь Артема Довбика, який не забивав за Жирону в семи минулих поєдинках. Якщо форвард збірної України перерве гольове мовчання, зіграють ставки з коефіцієнтом 1,90. Парі на гол Віктора Циганкова Фавбет не приймає, оскільки український вінгер пропустить цей матч через травму.

  • Жирона утримує друге місце в турнірній таблиці Ла Ліги - у минулому турі команда Мічела Санчеса перемогла на своєму полі Осасуну (2:0);
  • Хетафе посідає поточне 12 місце чемпіонату Іспанії - у минулому турі команда програла в гостях Валенсії (0:1);
  • У матчі першого кола цього сезону Ла Ліги Жирона крупно перемогла Хетафе на своєму полі (3:0).