Як робити спортивні ставки: покрокова схема

Переглядів 64
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Як робити спортивні ставки: покрокова схема
Велика кількість гравців, особливо новачків, ставлять собі питання – як робити ставки, на кого саме укласти угоду, в якому розмірі?

Лише з часом користувачі отримують необхідний досвід, навички та навіть певну частку везіння. Стати беттором й заробляти на спортивних парі сьогодні може кожен, хто має наснагу та мінімальне уявлення про те, як працюють контори. Що цікаво, за нинішніх умов проводити спортивні ставки стало навіть простіше. Завдяки розвитку інтернету та впровадженню нових технологій контори стали доступніші, а їхні пропозиції ще цікавіші та привабливіші.

При цьому перед початком гри обов’язково варто хоча б ознайомитися з основами беттінга, дізнатися про суть процесу, вивчити певні терміни. Саме тому ми спробуємо у своєму огляді зупинитися на найважливіших аспектах ставок.

Спортивні ставки в Україні: що потрібно знати бетторам

Існує просто величезна кількість азартних розваг, які приваблюють значний відсоток людей можливістю провести час без значних фізичних зусиль та отримати при цьому насолоду. Ставки на спортивні події також входять до їх числа. Залишати прогнози на результати різних подій, зокрема спортивних, досить цікаво, а якщо користувач ще й розуміється на певній дисципліні, то може бути ще й прибутково. Для того, щоб почати заробляти, варто розібратися у деталях.

Популярні дисципліни для прогнозування

Спортивні ставки в Україні є цікавим заняттям, що дозволяє долучитися до справи, яку полюбляють мільйони людей по всьому світу. Надзвичайно популярними та досить простими у прогнозуванні є наступні спортивні дисципліни:

  • футбол;
  • баскетбол;
  • теніс;
  • хокей;
  • волейбол.

Основна причина зацікавленості саме цими дисциплінами криється в тому, що про них завжди є достатня кількість інформації в інтернеті. Легко можна отримати статистичні дані, переглянути величезну кількість новин не лише про спортивні досягнення, а й про особисте життя спортсменів, що також може впливати на показники їх результативності.

Спортивні ставки також необхідно обирати, виходячи з особистих уподобань. Якщо беттор не полюбляє баскетбол, то навряд він захоче розібратися в усіх тонкощах гри та слідкувати за життям баскетболістів.

Як почати проводити парі новачкам

Спортивні ставки у нашій країні в останні роки набирають популярності з різними варіантами парі як на внутрішні події, так й на міжнародні змагання. Футбол традиційно є номером один за популярністю в Україні, однак мають попит й інші спортивні дисципліни, такі як баскетбол, теніс, регбі та крикет. На вибір гравцям пропонуються варіанти парі до початку зустрічі та у live, а також ставки на віртуальний спорт. Зовсім недавно українським урядом були вжиті заходи стосовно регулювання спортивних ставок у державі. Усі легальні оператори тепер обов’язково повинні вживати заходи для захисту клієнтів та забезпечення справедливих результатів.

В Україні зараз працює велика кількість міжнародних букмекерських контор, а також декілька вітчизняних закладів, серед яких добре відома БК Фавбет, що надає свої послуги завдяки Ліцензії на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року. Цей букмекер є одним з найбільших та найстаріших у країні, тому його популярність не є чимось незвичним.

Якщо говорити про онлайн ставки для новачків, то це в першу чергу є новим досвідом. Одразу почати складати свої прогнози буде важко, тому потрібно дотримуватися наступного алгоритму:

  1. Обрати букмекерську контору, ознайомитися з її умовами та механізмом проведення ставок.
  2. Здійснити процедуру реєстрації на майданчику букмекера. Ця умова є обов’язковою, оскільки для подальшої гри потрібно буде провести поповнення рахунку.
  3. Заповнити обов’язкову інформацію про особу та внести кошти на депозит. Розмір операції залежить безпосередньо від клієнта, головне, щоб сума була вищою за мінімальну.
  4. Вибрати з переліку потрібну подію, зваживши статистичні показники та здійснити по можливості попередній аналіз.
  5. Визначитися, на який варіант потрібно провести парі та додати його до купона.
  6. Заповнити усі обов’язкові поля у купоні, ще раз перевіривши правильність обраних позицій.
  7. Оформити купон та дочекатися завершення події. У випадку успіху гравцю буде нарахований виграш відповідно до котирування події.

Щоб мінімізувати ризики фінансових втрат на перших кроках варто обирати ті події та котирування, які дають практично стовідсоткову гарантію успіху. Таких варіантів багато буває у футболі. Нехай перше парі буде зроблено з низьким котируванням, проте воно дозволить провести оцінку роботи закладу, та надалі зрозуміти, як діяти у складних ситуаціях.

Далі беттор зможе користуватися різними стратегіями, спираючись на власну інтуїцію. Варіантів розвитку подій, які принесуть суттєвий виграш, насправді дуже багато.

Чому важливо вибрати правильну букмекерську контору

Щоб успішно проводити спортивні ставки, необхідно правильно обрати БК. Закладів, на перший погляд, схожих між собою, дуже багато, тому потрібно вміти відрізняти їх, щоб не втратити попросту гроші. Основні моменти, на яких варто зупинитися:

  • легальність. Завжди потрібно перевіряти наявність ліцензії у БК. Наявність такого дозволу гарантує, що під час проведення ставок, виплата відбудеться чесно, без порушень законодавства;
  • надійність. Завжди необхідно звертати увагу на той заклад, який працює вже тривалий час, а значить не зникне непомітно;
  • котирування – порівняння цього показника на одну подію у різних закладах допоможе зробити правильний вибір;
  • різноманіття подій. Завжди потрібно оцінювати кількість доступних спортивних дисциплін та маркерів по подіях. Як правило, більше подій відбувається у періоди, коли проходять великі міжнародні змагання;
  • зручність формування купона. Дуже важливий показник, оскільки швидкість проведення парі багато на що впливає, особливо у live.

Додатково можна переглянути на самому сайті, які способи поповнення він пропонує для спортивних ставок. Доступні варіанти повинні бути зручними безпосередньо для гравця. Якщо, наприклад, пропонується використання електронних гаманців, а у беттора їх немає, то такий варіант варто відкидати. Більшість контор швидко адаптується, тому проблем з пошуком потрібних умов точно не виникне.