Хто переможе на турнірі ATP Пекін 2024: Сіннер та Алькарас головні претенденти

Переглядів 11
Аватар Сергій Трубіцин
Сергій Трубіцин
0 голосів
Хто переможе на турнірі ATP Пекін 2024: Сіннер та Алькарас головні претенденти
26.09.2024 стартує один з найпрестижніших ATP-турнірів в категорії 500 в Пекіні. У ньому візьмуть участь безліч зірок тенісу, тому українські букмекери вже розрахували коефіцієнти та визначили фаворитів.

Тенісний сезон 2024 року вже добігає кінця. Завершились усі турніри серії «Великого Шлема». Завтра 26 вересня стартують турніри ATP категорії 500, а за ними почнуться Мастерси 1000 та підсумковий турнір.

Серед учасників в турнірній таблиці ATP 500 є світові зірки тенісу та фаворити українських букмекерів Яннік Сіннер та Карлос Алькарас. Загальний призовий фонд турніру складає 3.72 млн доларів США, за перше місце гравець отримає майже 700 000 $.

Букмекерські контори демонструють впевненість у перемозі одного за фаворитів, адже дають на них найменші коефіцієнти – 2.75. Далі йдуть не аутсайдери, але й не найстабільніші тенісисти – Медведєв, Рубльов, Димитров з кефами 6.0, 12.0, 15.0 відповідно.

На перемогу Шана, Мусетті, Хачанова та Чжана букмекера укладають парі з коефіцієнтами від 41.0. Тобто шанси на їх виграш оцінюють як вкрай низькі.

Попри однакові коефіцієнти на перемогу Сіннера та Алькараса в БК, існує думка, що Яннік зараз переживає пік кар’єри, тому його виграш здається більш реальним. В той самий час Карлос Алькарас провалив усі матчі на початку сезону, програв у фіналі Олімпіади та погано показав себе на US Open. Тому шанси на його перемогу в ATP Пекін 2024 вважаються не такими високими.