Хто відзначиться голом у фіналі Євро-2024?

Переглядів 20
Аватар Олександр Моісеєв
Олександр Моісеєв
1 голос
Хто відзначиться голом у фіналі Євро-2024?
Найімовірніші автори м’ячів у зустрічі Іспанія - Англія

Все менше залишається часу до фінальної зустрічі ЧЄ-2024, тому зараз все актуальнішим стає питання – хто ж саме зможе забити гол та скільки на цьому можна буде заробити. Пропонуємо котирування на ймовірних авторів голів фіналу.

Дані Ольмо – котирування 5,08. Іспанець вже має у своєму активі три м’ячі, забиті у кожному з поєдинків на стадії плей-офф. Зараз футболіст в оптимальних кондиціях, тому шанси на гол дуже хороші.

Гаррі Кейн – котирування 3,21. Англієць також тричі відзначався на турнірі. Тому амбітний нападник зробить все можливе, щоб у фіналі вийти в одноосібні лідери перегонів.

Джуд Беллінгем – котирування 5.56. Форвард неодноразово забивав важливі голи для збірної, які перевертали хід гри. В цей раз Джуд також знайде підхожий момент, щоб в чергове довести свою значущість на полі.

Ламін Ямаль – котирування 5.08.Головний фаворит на приз найкращому гравцю Євро-2024 та найкращому молодому гравцю чемпіонату континенту. 16-річний футболіст сповнений азарту, він отримав необхідну мотивацію, тому Ямаль прагнутиме знову ввійти в історію.