Котирування на головні нагороди сезону НБА

Переглядів 115
Аватар Олександр Моісеєв
Олександр Моісеєв
2 голоси
Котирування на головні нагороди сезону НБА
Букмекери оновили котирування на переможця НБА та індивідуальні нагороди

Майже місяць залишається до завершення регулярного чемпіонату в НБА, так що настав час звернути увагу на котирування на головні події у сезоні 2023/24.

Головним претендентом на успіх у БК Фавбет вважають Бостон Селтікс, шанси на якого оцінені котируванням 3,20. Цей показник все ще є високим, тому говорити про тотальну перевагу «кельтів» ще зарано.

Якщо ж говорити про MVP сезону НБА, то тут безсуперечним лідером є Нікола Йокич з Денверу. Котирування на перемогу серба встановлено на позначці 1,40.

В номінації кращого тренера сезону також є фаворит. Букмекери таким вважають Марка Дайно з Оклахоми, під керівництвом якого Тандер змагаються з Денвером за перемогу на Заході. На перемогу цього спеціаліста можна поставити з котируванням 1,30.

У визначенні кращого гравця захисту інтриги виявилося ще менше. Руді Гобер просто розриває в захисті у поточному регулярному сезоні, тому коефіцієнт у 1,10 повністю відображає ситуацію у цій категорії.

Також інтрига відсутня у визначенні новачка року. Віктор Вембаньяма поза конкуренцією, француз с перших днів у лізі підтверджує свій майбутній статус мегазірки.