Кривбас - Бетіс: букмекери не вірять у команду Вернидуба

Переглядів 19
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Кривбас - Бетіс: букмекери не вірять у команду Вернидуба
Спортивні аналітики вважають, що клуб із Кривого Рогу не зможе домогтися позитивного результату в першій зустрічі з іспанським клубом.

У найближчий четвер, 22 серпня, Кривбас проведе перший матч фіналу кваліфікації Ліги конференцій проти Бетіса. Команди зіграють на нейтральному полі в Кошице.

У майбутньому поєдинку букмекерські контори прогнозують успіх представника Ла Ліги. Ймовірність перемоги Бетіса становить приблизно 68% - коефіцієнт 1,45. Поставити на нічию можна з котируванням 4,55, а перемога Кривбасу йде з індексом 7,10.

Паралельно букмекери приймають ставки на підсумковий результат протистояння Кривбасу і Бетіса. Прохід іспанської команди в груповий етап Ліги конференцій грається з мізерним коефіцієнтом 1,08, поставити на підсумковий успіх підопічних Юрія Вернидуба можна з котируванням 8,25.

Нагадаємо, що Кривбас невдало виступив у кваліфікації Ліги Європи, де клуб із Кривого Рогу двічі програв Вікторії. Бетіс у цьому сезоні провів тільки один офіційний матч - у стартовому турі іспанської Ла Ліги клуб із Севільї зіграв унічию з Жироною на своєму полі (1:1).