Ла Ліга 2024/2025: букмекери вже приймають ставки на підсумки сезону

Переглядів 129
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Ла Ліга 2024/2025: букмекери вже приймають ставки на підсумки сезону
Спортивні аналітики вважають, що «королівський клуб» захистить титул чемпіона Іспанії. Аналізуємо ставки букмекерів на наступний сезон іспанської Ла Ліги.

Минулий сезон іспанської Ла Ліги завершився чемпіонським титулом Реала, який достроково виграв золоті медалі. У боротьбі за перше місце мадридський клуб у підсумку випередив Барселону на 10 очок, а потім команда Карло Анчелотті за допомогою Андрія Луніна виграла кубок Ліги чемпіонів, де у фіналі була обіграна дортмундська Боруссія. 

Згідно з оцінками, які виставили букмекерські контори, Реал є головним фаворитом Ла Ліги сезону 2024/2025. Поставити на чемпіонський титул «вершкових» можна з коефіцієнтом 1,50, що становить приблизно 67% ймовірності. Другою в рейтингу очікувано йде Барселона - ставки на титул каталонського клубу приймаються з котируванням 3,50.

Замикає трійку головних фаворитів мадридський Атлетіко з котируванням 11,00, а слідом йде Жирона (25,00), яка з Віктором Циганковим і Артемом Довбиком взяла бронзові медалі минулого сезону. 

Реал Мадрид

Реал домігся головної трансферної мети, підписавши контракт з Кіліаном Мбаппе. Французький форвард не став продовжувати контракт з ПСЖ, перейшовши в Мадрид, як вільний агент. Щоправда, "королівському клубу" доведеться виплатити нападнику солідний бонус.

Інших глобальних змін у складі Реала на наступний сезон не проглядається. У перспективі "вершкові" хочуть підписати хавбека Байєра Флоріана Вірца, але ця угода запланована на наступний рік. Також у складі мадридського клубу залишається Лука Модріч, який погодився на зниження зарплати, щоб продовжити контракт на наступний сезон.

Ситуація з Андрієм Луніним залишається незрозумілою. Карло Анчелотті має намір зробити ставку на Тібо Куртуа, а український воротар поки що не поспішає продовжувати контракт із Реалом.

Барселона

Головний трансфер Барселони на це літо - прихід Ханса-Діттера Фліка, який замінив Хаві на посаді головного тренера "синьо-гранатових". Паралельно каталонці готуються до розставання з Робертом Левандовскі, на якого очікують у MLS.

Загалом глобальних трансферів від Барселони очікувати не варто. Каталонський клуб перебуває в дуже складній фінансовій ситуації, що підтверджує переговори про отримання кредиту на 100 мільйонів євро.

Атлетіко Мадрид

Атлетіко знову виступатиме під керівництвом Дієго Сімеоне, який володіє безмежним лімітом довіри від керівництва мадридського клубу. "Матрацники" мають намір підписати Артема Довбика, який покликаний замінити Альваро Морату.

Також у мадридському клубі залишиться досвідчений півзахисник Аксель Вітцель, який продовжить контракт на один сезон. Покинути Атлетіко може Сауль, який виступає за команду з 2012 року. Одразу після завершення минулого сезону "індіанці" розірвали трудові відносини з Мемфісом Депаєм.