Ліверпуль - Манчестер Сіті: букмекери не бачать фаворита

Переглядів 121
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Ліверпуль - Манчестер Сіті: букмекери не бачать фаворита
Bookmakers.com.ua проводить аналіз букмекерських ставок на центральний матч 28-го туру АПЛ, у якому на стадіоні "Енфілд" зіграють Ліверпуль і Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться 10 березня 2024 року, час початку - 17:45 за київським часом.

Сезон АПЛ виходить на фінішну пряму. Боротьбу за чемпіонський титул зараз ведуть учасники майбутнього матчу, яких у турнірній таблиці підпирає Арсенал. Оскільки "каноніри" приймуть на своєму полі Брентфорд, а з пари Ліверпуль - Манчестер Сіті хтось втратить очки, у лідируючій трійці обов'язково відбудуться зміни.

У букмекерській конторі Favbet не визначають очевидного фаворита поєдинку на стадіоні "Енфілд". У лінії основних ставок мінімальна перевага на боці "містян":

  • Победа Ливерпуля – 3,05;
  • Ничья – 3,95;
  • Победа Манчестер Сити – 2,36.

Водночас експерти переконані, що команди Юргена Клоппа та Хосепа Гвардіоли продемонструють результативний та атакувальний футбол. Ставки на "тотал більше 2,5 гола" приймаються з коефіцієнтом 1,54. Поставити на обмін голами у виконанні команд можна з котируванням 1,48.

У складі Ліверпуля аналітики прогнозують голи від Мохаммеда Салаха (2,5) і Дарвіна Нуньєса (2,85). У Манчестер Сіті голи мають забити Ерлінг Голланд (2,00) і Хуліан Альварес (3,50).

  • Перша зустріч команд у цьому сезоні АПЛ завершилася внічию на стадіоні "Етіхад" (1:1) - голами відзначилися Ерлінг Голланд і Трент Александер-Арнольд;
  • Історія особистих зустрічей команд складається зі 197 матчів - 94 перемоги Ліверпуля, 53 рази фіксувалася нічия, 50 разів виграв Манчестер Сіті;
  • Найбільшу перемогу над суперником Ліверпуль здобув 1995 року - 6:0 на своєму полі;
  • У 1935 році Манчестер Сіті оформив найбільшу перемогу над опонентом - 6:0 на домашній арені.