Головні матчі футбольних вихідних: огляд ставок букмекерів

Переглядів 66
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Головні матчі футбольних вихідних: огляд ставок букмекерів
Bookmakers.com.ua знайомить читачів із букмекерськими ставками на головні футбольні події, які відбудуться у провідних чемпіонатах 9 і 10 березня 2024 року.

Арсенал - Брентфорд

9 березня в рамках 28-го туру АПЛ Арсенал Олександра Зінченка прийме на домашньому стадіоні "Емірейтс" Брентфорд. Колектив Мікеля Артети перебуває в чудовій формі, що підтверджує п'ять послідовних перемог у чемпіонаті Англії. Експерти букмекерської контори Favbet переконані, що "каноніри" продовжать успішну серію. Ставки на перемогу Арсеналу приймаються з коефіцієнтом 1,25, що становить приблизно 80% ймовірності. Імовірність нічийного результату оцінена в 6,70, а перемогу Брентфорда розглядають, як гучну сенсацію - 13,00.

Жирона - Осасуна

Увагу українських уболівальників футболу також буде прищеплено до матчу 28-го туру іспанської Ла Ліги, в якому зіграють Жирона та Осасуна. У Фавбет вважають, що 9 березня команда Віктора Циганкова та Артема Довбика заробить три очки. Ставки на користь перемоги Жирони приймаються з коефіцієнтом 1,64, поставити на нічию пропонується за 4,25, а перемога гостей оцінена в 5,40. Аналітики також прогнозують гол Довбика, на який можна поставити з котируванням 1,85, гол Циганкова йде за 3,30.

Ліверпуль - Манчестер Сіті

10 березня в АПЛ відбудеться центральний матч 28-го туру, який може стати вирішальним у чемпіонській боротьбі. Ліверпуль на домашній арені "Енфілд" прийме Манчестер Сіті. Невеликим фаворитом поєдинку експерти Фавбет бачать "містян" - поставити на перемогу команди Хосепа Гвардіоли можна з коефіцієнтом 2,36, нічия грається з індексом 3,95, а перемогу Ліверпуля оцінено котируванням 3,05.