Манчестер Сіті - Арсенал: букмекери озвучили ставки на центральний матч 30-го туру АПЛ

Переглядів 119
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Манчестер Сіті - Арсенал: букмекери озвучили ставки на центральний матч 30-го туру АПЛ
Bookmakers.com.ua проводить аналіз ставок букмекерів на центральний матч 30-го туру АПЛ, в якому Манчестер Сіті на стадіоні "Етіхад" прийме Арсенал.

Тридцятий тур чемпіонату Англії буде прикрашений інтригуючим протистоянням Манчестер Сіті та Арсеналу. "Містяни" та "каноніри" переслідують у турнірній таблиці Ліверпуль, який у цьому матчі "вболіватиме" за нічийний результат.

На думку аналітиків букмекерської контори Favbet, команда Хосепа Гвардіоли володіє статусом фаворита цієї зустрічі. Поставити на перемогу Манчестер Сіті можна з коефіцієнтом 1,96. Імовірність того, що команди розділять очки і зіграють внічию, оцінюються в 3,70, а перемога Арсеналу йде з котируванням 4,05.

У Фавбет також очікують на результативний футбол у виконанні "містян" і "канонірів". Ставки на "тотал більше 2,5 голів" приймаються з коефіцієнтом 1,81. Якщо Манчестер Сіті та Арсенал обміняються голами, зіграють прогнози з котируванням 1,66.

  • У матчі першого кола цього сезону АПЛ Арсенал переміг Манчестер Сіті в Лондоні з рахунком 1:0 - єдиний гол на 86-й хвилині забив Габріель Мартінелі;
  • Манчестер Сіті перемагав Арсенал у 8 останніх матчах на домашній арені - востаннє "каноніри" не поступалися на "Етіхад" у 2016 році;
  • Історія протистоянь клубів складається з 213 матчів: Манчестер Сіті здобув 66 перемог, 46 разів фіксувалася нічия, Арсенал виграв 101 поєдинок.