Манчестер Сіті – Брентфорд: букмекери чекають впевненої перемоги «містян»

Переглядів 165
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Манчестер Сіті – Брентфорд: букмекери чекають впевненої перемоги «містян»
Bookmakers.com.ua аналізує ставки букмекерських контор на перенесений матч 18 туру АПЛ Манчестер Сіті – Брентфорд.

20 лютого 2024 року в Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться перенесений матч 18-го туру АПЛ. На домашній арені Манчестер Сіті прийме Брентфорд. Нагадаємо, що минулими вихідними «городяни» втратили очки в домашній грі з Челсі, тому навіть перемога в майбутній грі не дозволить колективу Хосепа Гвардіоли повернутися на перше місце турнірної таблиці – Ліверпуль попереду на чотири очки.

На думку аналітиків букмекерської контори Favbet, Манчестер Сіті не втратить очки вдруге поспіль. Лінія основних ставок представлена такими коефіцієнтами:

  • Перемога Манчестер Сіті – 1,22;
  • Ніча – 7,20;
  • Перемога Брентфорда – 15:00.

Експерти Фавбет також переконані у високій результативності цього поєдинку. Ставки на «тотал більше 2,5 голів» можна зіграти з котируванням 1,43. Якщо Манчестер Сіті та Брентфорд заб'ють один одному, зіграють парі з коефіцієнтом 1,99. Аналітики прогнозують гол від Ерлінга Холланда – ставки на потенційний гол норвезького форварда можна зіграти із котируванням 1,50.

  • Історія особистих зустрічей майбутніх суперників відбудеться з п'яти поєдинків – три перемоги Манчестер Сіті та дві у Брентфорда;
  • У 12 домашніх матчах АПЛ футболісти Манчестер Сіті не програвали – вісім перемог та чотири нічиї;
  • Брентфорд у гостьових поєдинках чемпіонату Англії відзначився трьома перемогами – одна нічия та сім поразок.